La dietista controla també les
calories que cada pacient necessita segons pes, altura, activitat
física, edat.
Amb la
finalitat de fer una dieta equilibrada cal consumir a cada àpat tots
els grups d’aliments.
HIDRATS DE CARBONI
|
GREIXOS
|
||
FÈCULES
|
SUCRES
|
||
Absorció lenta
|
Absorció ràpida
|
OLI D’OLIVA
|
|
PA
|
SUCRE
|
Altres olis
|
|
CEREALS
|
MEL
|
Mantega i margarina
|
|
PASTES
|
CONFITURA
|
Greix de la carn
|
|
ARROS
|
MELMELADA
|
Embotits
|
|
PATATES
|
PASTISSERIA
|
PASTISSERIA
|
|
LLEGUMS
|
BEGUDES:
|
||
Coles
|
|||
Sucs
|
PROTEÏNES
|
||
Cerveses
|
|||
VERDURES
|
ALCOHOL
|
ANIMALS
|
VEGETALS
|
Carn
|
Tofu
|
||
FRUITA
|
Peix
|
Ceitan
|
|
Ous
|
Soja
|
||
Aus
|
Llegums
|
||
Llet
|
Formatge
|
||
Llet
|
FIBRA: Verdures,
amanides, productes integrals, ...
GLÚCIDS: Arròs, pasta,
cereals, patata, pa, llegums, (fruita)
PROTEÏNES: Carn, peix,
ous, làctics.
GREIXOS: Oli, mantega...
jo tinc un fill diabètic i tots fem la mateixa dieta a casa, no mengem diferent els uns dels altres (excepte per les racions). Ni compro productes baixos amb hidrats de carboni en botigues de dietètica. Des de que va agafar la diabetis vigilo molt més per tota la família intentant com tu dius fer una dieta equilibrada amb tots els grups d'aliments. Felicitats pel blog.
ResponElimina