26 d’abr. 2013

Per què a mi?

És curiós les coses que se’t poden passar pel cap un cop et diuen que tens diabetis, pel fet de que es tracta d’una malaltia crònica, que té tractament, però en aquests moments no té cura.

Ara mateix em seria impossible recordar tot el que vaig pensar en aquell moment. Malgrat tot si que me’n recordo de la pregunta que em vaig fer: Per què a mi? Aquesta és una pregunta inevitable que es fa molta gent quan li diagnostiquen una malaltia important o els passa alguna cosa desagradable o inesperada.

En aquell moment et sents molt impotent i diferent dels altres, per què a mi? t’ha passat el que no t’hauries imaginat mai que et passaria a tu. Sempre havia pensat que les coses passen per algun motiu, buscava una explicació però en aquell moment no podia fer-me a la idea, tenia una sensació com si tot se'm caigués a sobre, una sensació força pessimista, doncs t'adones que la vida, quan vol, pot ser molt injusta.

No és fins al cap d'un temps, que reflexiones i t'adones que hi ha coses que encara són pitjors, que la vida potser et posa a prova i que ho has de superar i demostrar la teva força. Juntament amb la gent que realment t’estima i t’ajuda a superar-te cada dia. T’obliga a una única cosa, a acceptar-ho, a seguir endavant, a demostrar de ho que som capaços de fer i a superar-nos cada dia a nosaltres mateixos per a seguir lluitant.




4 comentaris:

  1. Bravo Roger!! has arribado a la más valiosa conclusión: Hay cosas peores, y tienes tanto que agradecer...La pregunta no es Porqué a mi? sino Para qué?, no se si se te has dado cuenta, pero le estás dando soporte y estás ayudando a otros a aceptar lo que tienen y como te puede llevar a otra meta la cual ni siquiera hubieras soñado si no hubiera sido por la DM. Bravo Roger!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Este es el objetivo de este blog, me alegro que te haya gustado, gracias por comentar.

      Saludos!!

      Elimina
  2. La gent que t'envolta es molt importan!!!! M'agrada molt la teva positivitat, es el que et fa seguir lluitan!!! Segueix aixi!!!! Júlia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sempre s'ha de buscar les parts positives en les coses i no rendir-se mai!! I moltes vegades la gent que t'envolta et pot animar i ajudar amb moltes vegades.
      Tens tota la raó.

      Gràcies pel teu comentari Júlia


      Elimina