6 d’abr. 2013

Senderisme: Marxa Joanenca

Distància: 21km (Marxa Joanenca)

Duració: 5 hores i 27 minuts

Altura: 774 m

6:30 -> 135 mg/dl (em subministro insulina) 
 1 plàtan

11:32-> 102mg/dl (em subministro insulina)
Entrepà de botifarra, 2 vasos de cola

Durant el recorregut: 1L de beguda isotònica

13:49 -> 98mg/dl





Observacions: La ruta ha estat molt bé i és el segon cop que la faig, però aquest cop amb un recorregut diferent de l’any passat. 

Aquesta marxa es caracteritza perquè llencen un petard a l'inici de la marxa com a tret de sortida.
Hem travessat petites rieres per on encara corria l'aigua, degut a les últimes pluges d'aquests dies i el principi de la ruta ens a acompanyat la boira , però per sort no ha tardat massa en esvair-se.
La dificultat ha sigut la llargada de la ruta  que m’ha comportat anar menjant i bevent de tant en tant per mantenir els nivells glucèmics, però malgrat això m’he pogut mantenir força estable.

També puc esmentar que se’ns ha fet més llarga. perquè ens vam perdre una bona estona, seguint a les persones de davant i vam tenir que tornar endarrere, però tot hi això ha estat molt bé!!






2 comentaris:

  1. Hola Roger,
    Quan fas exercici intens i no en tens costum, controlar la glucèmia costa una mica. La dosi d'insulina ha de ser més baixa i els hidrats més alts per donar al cos l'energia que necessita.
    El primer plàtan està molt bé, però per l'exercici que fas fora millor que hi hagués més hidrats, sobretot d'absorció lenta.
    En fer aquesta travessia també cremes greixos el què deixa un residu àcid al cos, aleshores la botifarra i la cola no són el més adient. El més recomanable serien aliments dels grups de la fruita, verdura i làctics, i els cereals que malgrat acidifiquen, faciliten l'alimentació en mig del camí. Un exemple seria: Bocata de formatge amb panses, tomàquet i enciam i un o dos préssecs o un suc de pinya.
    Igualment, molt bones glucèmies, enhorabona, i gràcies pel teu bloc.
    Àngels Pallàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, òbviament seria molt millor fer el que has dit, però en ser una marxa popular organitzada no podíem escollir que menjar.
      Malgrat tot ja vaig reduir les dosis d'insulina i el pròxim cop ja intentaré menjar alguna cosa d'absorció més lenta amb el plàtan

      Gràcies pel consell i per comentar Àngels! :)

      Elimina