14 de febr. 2015

La Belén Esteban baixa de sucre? (Versió GH VIP)

Ja feia temps... Portava molt de temps sense escriure al blog, i em sap molt de greu! Suposo que últimament he tingut masses coses al cap... però ja no podia aguantar més, no em podia resistir a fer una nova entrada. I encara menys després de llegir aquesta notícia....




No sabria explicar si ha sigut perquè unes de les meves entrades preferides i de les primeres, va ser la que vaig fer sobre la Belén Esteban (http://elnendesucre.blogspot.com.es/2012/07/normal-0-21-false-false-false-ca-x-none.html) i això m’ha fet venir moltes ganes o potser ha sigut el fet de haver llegit aquesta notícia tant sorprenent.

Aquests tipus de situacions que crea la Belén provoquen més incerteses amb la diabetis. He de reconèixer que he hagut de veure el vídeo uns quants cops, ja que volia analitzar amb tot tipus de detall tot el que succeeix.

En un principi, la Belén Esteban, que té diabetis de tipus I ha patit una hipoglucèmia degut a que han expulsat a l’Olvido Hormigos –Si que és cert que els nervis poden fer baixar el sucre-. Degut a això, sembla ser que se li queia el pa de les mans, no entenia bé les coses.... –Fins aquí podem pensar que realment té símptomes d'una hipoglucèmia, a més es pot tractar d'una baixada important- Per tal de contrarestar la baixada de sucre, l'únic que fa és passejar-se i estirar-se al sofà, en cap moment es pren cap suc ni cap sucre ràpid, només es veu en un moment del vídeo, que es punxa el dit i ja esta. Llavors, van decidir parlar amb el “Súper”, i per controlar la hipoglucèmia es va prendre una pastilla –Amb una pastilla!!, quin disbarat més gran, i a sobre s'acaba recuperant, ho que demostra que no tenia realment una hipoglucèmia.

Jo sóc una persona que m’agrada prendrem aquests tipus de programes com una broma, un tipus d’humor absurd, que només serveix per passar la estona i no fan mal a ningú, a part dels propis concursants, però quan es toquen temes com aquests no puc evitar sentir certa ràbia... A més, no és el primer cop que ho fa.

Les actuacions d’aquest tipus només fan que donar més incerteses a la gent, he estat llegint comentaris i molta gent es pensava que tot el succeït era degut realment a una hipoglucèmia.  A més al final del vídeo la tracten com una lluitadora, ho trobo ridícul i si la Belén tingues una mica de respecte per la gent com nosaltres que patim diabetis tipus I, no enganyaria la gent d’aquesta manera.

4 comentaris:

  1. En fi, tampoc pots esperar massa d'algú que cobra per fer trampes i cridar!

    ResponElimina
  2. Sí, la llastima és que aquesta gent tingui tanta repercussió mediàtica i pugui confondre a tanta gent!

    Gràcies per comentar!

    ResponElimina
  3. Exactament... fets com aquests són els que acaben repercutint en el coneixement de la Diabetis. I lo pitjor i fort de tot això, és que la gran majoria d'espectadors i de gent externa s'ho creuen!! Per lluitadors nosaltres, que acceptem el que hi ha dia rere dia i no fingim coses que no són!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totalment cert! Són les persones que cada dia intenten portar bé la diabetis els autentics lluitadors! Que no us enganyin!

      Moltes gràcies per comentar Marta! Una abraçada! :)

      Elimina