2 de març 2013

Un canvi en la meva vida: Campaments ADC


Fa poc em vaig posar a mirar les fotos que tenia dels campaments de l’ADC que organitza pels joves amb diabetis, els quals hi vaig anar fa uns anys i m’ha fet recordar molt el que em van ajudar.

Feia poc que m’havien diagnosticat la diabetis i no tenia gaires ganes d’anar a uns campaments, no em feia gens d’ il·lusió, estava desorientat i espantat, em pensava que les coses canviarien...., que canviarien a pitjor...després de tot el que em venia a sobre el meu humor no estava massa alt, tot hi això, gràcies a la pressió de la meva família hi vaig anar.

Ara se’m faria difícil explicar com hauria sigut la meva vida sinó hagués anat a aquells campaments, ja que allà va ser on la meva vida va començar a fer el meu primer gran canvi.

Va ser en els campaments on vaig començar a conèixer joves com jo, però en canvi ells no estaven espantats, al contrari, notava com si fossin uns lluitadors, amb ells tenia una sensació d’acceptació que no havia tingut encara des que tenia la diabetis.

És impressionant com el contacte amb la gent que té els mateixos problemes que tu  pot ajudar-te acceptar aquesta malaltia en qüestió, és impossible d’explicar com tant els companys dels campament,  com els monitors, els metges etc... van poder fer treure la por a aquell nen amb diabetis i que comences a veure la vida d’una altra manera, de la manera del nen de sucre.




6 comentaris:

  1. Elocuente tu ternura al describir tus primeros pasos con esta enfermedad, tus miedos...ir descubriendo que no estás solo... Agradable leerte... Saluds!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es importante, superar los temores y seguir adelante
      Gracias por comentar!! :)

      Elimina
  2. Roger, és important compartir tot allò que vivim o sentim amb les persones; quan ens tanquem, tot sembla molt més fosc. La teva malaltia et permet tenir una apropament i una sensibilitat que de ben segur serà de molta ajuda a d'altres persones.
    Has escollit un nom que gairebé coincideix amb un altre gran lluitador que portava el "noi de sucre"!!!
    Una abraçada!!!

    ResponElimina
  3. Si alguna cosa he aprés amb aquest blog, es que, és molt important compartir experiències amb altre gent com tu, i crec que només d’aquesta manera es pot aconseguir acceptar de manera optimista la diabetis.

    Gracies per tot! :)

    ResponElimina
  4. Eii Roger! Acabo de descobrir el teu bloc, només dir-te que m'encanta, i en especial aquesta publicació. Cal dir que estic molt agraïda a la diabetis perquè gràcies a ella he conegut moltes persones meravelloses a les colònies i campaments. Us trobo molt a faltar a tots!
    Quina nostalgia... :')

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Roser!

      M'alegro molt que t'hagi agradat el meu blog! Jo també puc dir que amb la diabetis he conegut a molta gent fantàstica tan en els campaments com també a partir del blog.

      Aprofito per dir-te que estem fent un grup de joves, el sweets, per si t'interessa (https://www.facebook.com/groups/737458706288435/)

      Gràcies pel teu comentari, una abraçada!! :)

      Elimina