23 de març 2013

Les persones més dolces del món

Avui quan estava pensant quina entrada fer, se m’ ha ocorregut fer una relacionada sobre "l’amor amb la diabetis". Primer de tot he començat a buscar informació per saber com la gent amb diabetis es relaciona amb la família, amics, la seva parella i de pas per veure si veia algun consell per mi.

Però el que m’ha sorprès ha sigut trobar moltes pàgines webs que parlaven que la gent amb diabetis eren persones tristes, amargades, solitàries, preocupades, amb poques capacitats de sentir passió o afecte... “Com si la nostra incapacitat d’absorbir sucre per ser dolços ens fes més amargs i insípids”.

Però com pot ser què hi hagi gent que pensi això!!???

De veritat es pensen que per tenir diabetis som diferents i a sobre que no podem tenir passió per l’amor i la vida? Però quines bajanades!! Em decep que hi hagi gent que pugui pensar així. Tota la gent que he pogut conèixer amb diabetis han sigut realment simpàtics, són gent fantàstica, molt optimista i amb ganes de seguir endavant.  I m’ofendria que algú pugues pensar que jo, el nen de sucre, pogués ser una persona desapassionada o sense ganes d’emocionar-se i sentir l’amor i no donar per suposada una cosa per una “etiqueta” com la diabetis.

Que diantre, que no us facin creure el contrari, la gent amb diabetis són les persones més dolces del món!



2 comentaris:

  1. Queda reflectat que hi ha tantíssima gent que s'avorreix molt. Per sort nosaltres sabem que no afecta pas, al contrari, tu ho has dit!!

    * La mateixa sang, energia que ens enganxa..

    ResponElimina
  2. Sii! Per sort nosaltres sabem que no és cert, i que en realitat som les persones més dolces del món!! :)

    *La mateixa sang, fills d'una mateixa panxa

    ResponElimina