8 d’ag. 2012

BTT a Montnegre

7:35 -> 119 mg/dl (5 unitats de insulina)  
1 Gelatina, 1 iogurt ensucrat amb panses i 20g de cereals integrals

Distància: 34,53km (Ruta de les Gavarres)
Duració: 2:14:43
Durant el recorregut: 1L de beguda isotònica

12:45-> 150mg/dl



Observacions: Avui no he tingut problemes amb el sucre, l'he tingut a nivells adequats, això significa que durant aquestes llargues estones de BTT cal assegurar i ficar poques dosis d'insulina i anar hidratant amb begudes ensucrades, per tal d'evitar una baixada imprevista. Com sempre, em baixaré les dosis d'insulina del següent àpat perquè encara anirà baixant durant unes 3 hores més.

2 comentaris:

  1. Bones Roger!!
    Quin blog més xulo!!
    Anant al gra, gran ruta que hem fet avui al matí. Es nota que estàs en forma. Jajaja!
    Hauriem de quedar més sovint.
    Dorca

    ResponElimina
  2. Anys enrere ser diabètic significava dir "no puc" a un munt de coses, eres dèbil i sempre patint per si arribava la temible hipoglucèmia. Avui en dia gràcies al glucometer i al coneixement sobre el metabolisme i el funcionament de l'insulina les coses han canviat moltíssim. I queda clar que un diabètic pot fer el que es proposi. Només cal que sigui responsable i estigui atent als senyals del seu cos (i els índex que mostren el glucometer).
    Roger, que la diabetis no sigui la teva presó sino un instrument per viure de manera més conscient el teu cos i les teves activitats. Tens tota la vida per endavant i moltíssimes coses que pots fer!

    ResponElimina