20 d’ag. 2012

Avui toca festa!!

Tan a les persones amb diabetis com a tothom, ens agrada sortir de marxa, i un cop més la diabetis no és un problema sempre que es sàpiga controlar.

Primer hem de saber que si anem de festa segurament caminarem i ballarem durant la nit, per això sempre és recomanable afegir un suplement d'hidrats de carboni al sopar. 

Segurament també quan sortim de festa consumirem alcohol  (En principi, si tenim més de 18 anys) i hem de saber que l'alcohol és una beguda que té la capacitat de fer baixar el sucre. Per tant, sempre es preferible prendre cubates amb begudes ensucrades (sucs, Coca-Cola, llima....) i així compensar els nivells de sucre. També hem de recordar que els xupitos en ser alcohol pur a més de ser una causa molt habitual de borratxeres també ens pot fer baixar el sucre.

També s'ha de tenir en compte que els símptomes d'una borratxera i els d'una hipoglucèmia són semblants estigueu ALERTA!!


3 comentaris:

  1. Caram, que interessant ignorava totalment que l'alcohol fes baixar el sucre. Una cosa nova que he après avui. Alba

    ResponElimina
  2. Jo sí que ho sabia ;): fa que tinguis més probabilitats de patir una hipoglucèmia i a més a més pots no adonar-te'n de que la tens per culpa de que els símptomes de l'alcohol són semblants, tal i com ha dit en Roger.
    Júlia.

    ResponElimina