1 de maig 2014

De viatge a Roma!

De veritat, encara no ser ni com començar... 

Aquesta Setmana Santa vaig estar a Itàlia, dins d'un projecte en conjunt amb l'associació de diabètics de Catalunya (adc) i la Federació de Diabetis de Joves d'Itàlia (Fdg), la idea principal era un viatge a Roma amb joves de Catalunya i d'Itàlia per posar en comú les nostres opinions i de com veiem nosaltres la diabetis en el món.

Va ser una setmana fantàstica, que se'm va fer molt curta, allà vaig conèixer persones genials, tant catalans com italians. He de dir que vam formar un vincle molt fort entre nosaltres, units per una sola paraula, “La Diabetis”. 

Per un cop tothom es punxava el dit com jo i s'injectava la insulina, són coses que poden semblar una ximpleria, però he d'admetre que ara mateix ho trobo molt a faltar quan m'he de punxar sol a casa... 

Durant l'estada a Roma, vam fer una mica de turisme per la ciutat i amb l'ajuda de dos gran actors, en Fabio i l'Antonello i una professora de dansa, la Donatella, vam representar una obra amb molt de sentiment i força, que va fer enfortir encara més l'amistat amb nosaltres!!

Ara que ja he tornat d'Itàlia i estic contínuament recordant aquella setmana només puc donar les GRÀCIES!

Gràcies a tots els que han fet possible aquest projecte, gràcies a tota la gent que va venir i va fer que fos un dels millors viatges de la meva vida! Gràcies a Tothom!!


Us trobo molt a faltar!!Pincha                  Pungi
Sangre                 Sangue
Glucómetro         Glucometro
Inyección               Iniezione


2 comentaris:

 1. Hola Roger,
  Entenc que diguis que no saps ni com començar, perquè va ser una estada molt densa, vau fer molta feina i vau treballar dur. Sou fantàstics i els qui us vam acompanyar vam aprendre molt de vosaltres i ens sentim orgullosos d'haver-vos acompanyat. L'obra que vau representar, amb la companyia "Teatro dalla armario" ens va arribar al fons del cor i va humitejar molts ulls. Esperem que aviat tinguem la gravació i tothom la pugui veure. Gràcies a tots els joves que hi heu participat.
  Àngels Pallàs (ADC)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Va ser una gran experiència per tots i tenim moltes ganes de que ho poguem repetir aviat!!

   Gràcies a tu Àngels!!

   Elimina