4 d’abr. 2014

SWEETS AGAIN

Bon dia a tots!

Primer volia posar-vos una mica en situació, ja que aquests dies han passat moltes coses…

Diumenge passat dia 30 de Març com ja vaig comentar en una entrada, es va celebrar els 40è aniversari de l’ADC de les Comarques Gironines. A més també es va celebrar l’entrada d’una nova junta i el comiat d’en Jaume Oriell com a president de l’ADC de Girona, que des d’aquí li voldria donar les gràcies per part dels socis i meva per tota l’ajuda que ens ha donat.

Va ser una bona manera de que ens coneguéssim tots un mica millor, però el que volia comentar es que en aquell dinar vam fer un petit pas que podria significar molt per tots nosaltres. I és què volem reactivar els sweets, és a dir un grup de gent jova (18-30 anys) amb moltes ganes de fer coses!!
Però això no va acabar aquí ni molt menys!

El dimecres passat dia 2 d’abril, vaig anar a fer una xerrada a l’ADC de Barcelona sobre com superar les limitacions que intenta donar-nos la diabetis i tenir una visió el màxim d’optimisme i com a sorpresa meva vaig veure com el nostre petit grupet que vam formar el diumenge es va interessar molt per la meva xerrada i volien venir-me a veure a pesar de que la feia a Barcelona.
Però la veritat, a més d’encantar-me que vinguessin va ser una nova oportunitat per intentar reorganitza el sweets i crear una primera quedada conjunta. A més també van venir a la xerrada l’Alberto i la Maria que els dos estudien a l’UB i tenien moltes ganes com nosaltres de formar un grup del sweets plenament actiu!!!

Aquesta entrada és per animar a  tots els joves a participar en les associacions i ajudar a aquestes a que actuïn fent activitats també en tot allò que ens interessa o ens preocupa. És important que els joves ens coneguem, compartim els mateixos interessos!!!6 comentaris:

 1. Excelente trabajo el que haces, te felicito por tu generosa entrega y ayudar a concienciar sobre este problema; muchos serán los que agradecerán esta forma de compartir intereses.
  Saludos!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Espero que si, que se anime mucha gente a participar!!

   Un abrazo!

   Elimina
 2. Es una labor generosa e interesante, y siempre ayuda mucho a todos que haya gente activa como tú.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si, pero sobretodo me gustaria que se animasen más jovenes a participar en actividades.

   Como siempre gracias por tus comentarios!

   Elimina
 3. Hola Roger! El pasado sábado mi hijo de 6 años tuvo un debut de diabetes y se me vino en mundo abajo. Hoy he descubierto tu blog y me ha transmitido mucho optimismo y esperanza. Te lo agradezco muchísimo.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Me alegro que te haya ayudado mi blog, se que no es fácil, pero se puede vivir con la diabetes. Solo hay que ser fuerte y seguir adelante con optimismo i determinación!!

   Un abrazo muy fuerte!

   Elimina