20 d’abr. 2013

Beatriz García: 4desert

Em sap greu no haver pogut escriure aquesta entrada abans, però aquesta setmana estava amb exàmens i se m’ha fet impossible fer-la abans.

Avui m’agradaria parlar d’una persona de la qual segurament ja haureu escoltat el seu nom, la Beatriz García, una jove amb diabetis que fa els 4deserts, una de les proves més difícils del món on haurà de recórrer els 4 deserts més durs del planeta, el més sec (el desert d'Atacama, Xile), el més calorós (el desert del Sàhara, Egipte), el més fred (l'Antàrtida) i el més ventós (el desert de Gobi, la Xina).


Cada dia em meravello més de com les persones poden arribar a superar-se a si mateixes. Com a jove esportista només puc fer grans elogis sobre ella. Per mi no és una lluitadora, la veig com una vencedora, una noia que ha vençut a la diabetis i que li ha dit que faria el que més desitjaria i ho està aconseguint i sense deixar que la diabetis l’aturés. No és estrany doncs que la vegi com una heroïna. No només per haver estat fent un dels reptes més complicats del món, sinó perquè per ella la diabetis no li ha fet establir cap límit. I és amb gent així que espero que algun dia els mitjans de comunicació ja no parlin d'una "diabètica" que està fent els 4desert, sinó que parlin de la Beatriz García, la que va aconseguir el seu somni.


http://www.managingsport.com/patrocinada_por_diabalance_beatriz_garc%C3%AD_primera_diab%C3%A9tica_espa%C3%B1ola_en_superar_el_arranque_de_la_car





5 comentaris:

  1. Es genial. Por cierto, que tremenda aventura.

    ResponElimina
  2. Aquesta noia es una pasada, vaig tenir el plaer de parlar amb ella i el que més em va cridar l'atenció és amb l'entusiasme que afrontava aquest repte i que en cap moment va parlar de la diabetis com una limitació per aquesta aventura.
    Un 10 per la Bea, una persona de referencia per molta gent diabetica.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo no he tingut el plaer de conèixer-la, però l'admiro com tu, moltes gracies per comentar!!

      Elimina
  3. Desconeixia l'experiéncia de la Beatriz i me'n alegro molt per ella per haver conseguit el seu repte...
    Tinc un fill que fa poc més de tres anys va debutar com a diabétic, ell ha fet esport des dels quatre anys, actualment continua jugant a básquet i pertany a un grup excursionista, com a la mayoría de vosaltres el va enganxar en plena adolecéncia això no l'ha aturat a fer sortides a la muntanya, a pujat a la Pica d'Estats fent sortides de tres, quatre dies, es un adolecent i t'he moltes ganes de fer coses.
    Endavant amb el blog...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mersii!!, jo també sóc un fan del muntanyisme i m'agradaria fer algun dia la Pica d'Estats, va bé saber que hi hagi gent que segueixi fent les coses que desitja sense que la diabetis el perjudiqui en res.

      Salutacions

      Elimina