11 de jul. 2012

La Belén Esteban alta de sucre?

Tornen els malentesos sobre la diabetis. El passat 9 de juliol del 2012 la Belén Esteban presentadora d'un programa anomenat "Salvame", té diabetis i en el programa que estava transmetrent va muntar un espectacle. Que tingui mal de cap no té res a veure amb una pujada dels nivells de sucre, però com sempre es va donar la culpa de tot a la diabetis.

Senyors!! perquè tingui diabetis no vol dir que tot el que li passi sigui a causa de la diabetis!!. Una mica de sentit comú per favor i també a veure si som capaços de culturitzar-nos una mica i a no buscar la noticia fàcil!! Perquè tenir els nivells de sucre alts, en tot cas, provoca set i un augment de l'eliminació de l'orina.

Es té que vigilar molt en no donar missatges erronis a la gent, perquè pot portar a confusions greus sobre la malaltia.

http://es.tv.yahoo.com/blogs/cruda-realidad/bel%C3%A9n-sufre-una-subida-az%C3%BAcar-en-pleno-directo-130526691.html



6 comentaris:

  1. La veritat es que qualsevol malaltia que tinguem els diabètics sempre serà culpa del sucre, sigui la que sigui.
    És la millor excusa que troben la majoria dels metges quan preguntes la causa de l'enfermetat. A excepció dels metges endocrins.

    ResponElimina
  2. Si, es veritat, jo m,he trobat que moltes vegades els metges de bon principi culpen de tot al sucre, i despres es donen compte que s'han equivocat. Es l'excusa mes fàcil.

    ResponElimina
  3. Tinc una amiga que és diabètica, li van diagnosticar quan tenia 15 anys, recordo que em comentava que tenia molta i molta sed,i el seu pare li deia que devia ser per menjar massa xuxes i pipes. Al final li van diagnosticar la diabetis. Va estar molt de temps incompresa.

    ResponElimina
  4. Tinc diabetis des dels 20 anys, ara ent tinc 28, m'he anat acostumant a aquesta enfermetat, m'ha agradat molt aquest blog _Roger, sobretot perquè m'he sentit identificat en molts aspectes, gràcies i endavant.

    ResponElimina
  5. Si la belen esteban es una cuentista..desde sempre ha volgut cridar latencio i mostra a tot espanya clarament la seva ignorancia per aquesta malaltia.estic totalment dacord amb tu roger per culpa seva els que no ho coneixem ens en fem una idea erronia. Per tant, amb la teva experiencia, em seria facil detectar els simptomes de la diabetis, com per exemple una baixada de sucre?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els símptomes de la diabetis són cansament físic, molta set, ganes d'orinar, augment de la gana... a causa d'una hiperglucèmia (pujada de sucre).

      Quan ja ets diabètic i ets poses insulina si que pots tenir una hipoglucèmia ( baixada de sucre). Però la diabetis es detecta per tot ho contrari.

      Elimina