6 de set. 2013

Feliç Divendres Blau!!


Les xarxes socials són increïbles i poden resultar molt útils per relacionar-nos en el món de la diabetis, doncs  ha sigut gràcies al facebook que me assabentat d’aquest interessant divendres blau.

I potser us preguntareu, Què és el divendres blau?

És una iniciativa de Cherise Shockley. Segons les seves paraules "per cridar l'atenció sobre el World Diabetis Day o Dia Mundial de la Diabetis, i per promoure i crear consciència sobre la diabetis i les persones que conviuen amb ella.

Aquesta iniciativa busca unir a la comunitat de diabetis per celebrar el Dia Mundial de la Diabetis i el Mes de Conscienciació de la Diabetis , demanant a les persones que vesteixin de blau tots els divendres durant el mes de novembre i durant el 14 de novembre , Dia Mundial de la Diabetis.

En realitat no has d'esperar a novembre per demostrar el teu suport , pots fer-ho tot l'any en honor a tots els dolços guerrers.

Una manera senzilla de demostrar el teu suport és compartin la foto a les xarxes socials i utilitzan el hashtag #bluefridays.

El primer cop que ho vaig veure no entenia perquè es feia i em semblava molt estrany, però després d’informar-me he d’admetre que em sembla una idea fantàstica, a més he pogut comprovar com en molts de grups de persones amb diabetis estan prenent la iniciativa enviant cada dissabte fotos amb qualsevol cosa blava i per això jo no volia ser l’accepció en aquest blog. 

Que passeu un bon divendres blau!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada