19 de des. 2013

Timesulin

Les petites idees..., les petites idees són les que mouen aquest MÓN i òbviament en el món de la diabetis no anava a ser diferent! Doncs m’estic adonant que cada vegada hi ha més i més idees que ens ajuden a la nostre lluita constant, ja sigui fent aplicacions pel mòbil, nous descobriments o la creació d’eines que ens faciliten el control.

No hem de centrar el progrés de la diabetis únicament en si han trobat la cura o no, perquè s’han descobert coses que no ens curen la malaltia però si ens ajuden a portar-la millor.

Avui m’agradaria referir-me a un objecte que pot ser molt útil, segurament potser molts de vosaltres ja el coneixereu, el Timesulin es tracta d’un tap pels nostres bolígrafs d’insulina que ens marca el temps que ha passat des de la teva última punxada i crec que pot ajudar moltíssim ja que algunes vegades a més d’un li ha passat que no se’n recorda de si s’ha injectat la insulina o no. I a més aquest taps es poden trobar per molts tipus d'insulina.




Podeu trobar aquest tap en la web que us poso a continuació:

O a l’ADC de les Comarques Gironines i a la de Barcelona


I voldria donar les gràcies a Miquel Garriga que és els que ens facilita aquest taps i em va permetre conèixer sobre aquesta innovació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada