2 d’ag. 2013

La diabetis, una malaltia de resistència

A vegades costa imaginar què vol dir malaltia crònica.

Costa molt imaginar que a partir d’aquest moment començaràs a fer un seguit de coses que hauràs de repetir durant tota la teva vida. Ningú està preparat per una notícia com aquesta i no és gens fàcil d’acceptar.

En la diabetis no es tracta de portar els nivells de glucèmia bé la primera setmana, o el primer més, o el primer any... T’obliga a intentar mantenir més o menys correctes els nivells de glucèmia durant tota la teva vida. I això també costa molt d’aprendre perquè no és una malaltia fàcil i triga temps en poder-se assimilar i acceptar.

M’agrada pensar en la diabetis com una malaltia de resistència, és com en una marató, una cursa on t’has de mantenir a una velocitat constant durant tota la cursa, ja que saps que serà una cursa molt llarga...on et pots trobar alts i baixos que s’han d’aprendre a superar.

La diabetis fa gent amb una gran resistència, doncs hem de seguir endavant així tota la vida sense parar-nos, sense rendir-nos i només nosaltres ho podem aconseguir.




2 comentaris:

  1. Gracias por tu artículo. Aunque tiene que asustar mucho ser diagnosticado siempre ayuda saber que gente como tu sabe llevarlo, vivir con energía y aprender a ser fuerte.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Como en la mayoria de enfermedades crónicas tienes que aprender a ser fuerte.

      Gracias Xabi por tu comentario!!

      Elimina